Tickets
Close
Upcoming
event

4 februari 2017

Funki Bizniz Royale invites Joyce Muniz

From Brazil with love

Joyze Muniz op Funki Bizniz Royale

Niemand minder dan Joyze Muniz is de headliner of beter gezegd, de headline-ster, van Funki Bizniz Royale op 4 februari 2017. Geboren in Sao Paulo Brazilië, getogen in Wenen Oostenrijk. Als dj is Joyce Muniz bekend om haar volle sound waarin ze warme Europese house combineert met tropische ritmische invloeden uit Zuid Amerika en moddervette baslijnen.
Als producer is ze een van de vaandeldragers van labels als 2020 Vison en Exploited. Het optreden op Funki Bizniz Royale is onderdeel van de Europese club tour voor haar nieuwe album ‘Made in Vienna’. En daar zijn we trots op.

Miss Muniz, is naast begenadigd dj, tevens een internationaal gerespecteerde producer en vocaliste met recente remixen voor artiesten als Steve Bug, Stereo MC’s en Blaze. Ook haar eigen producties staan steevast op de set list van helden als Richi Hawtin, Maya Jane Coles en zelfs Laurent Garnier. Dat belooft wat voor de komende editie! Dikke beats, handjes in de lucht, gaan!

Natuurlijk zijn alle vertrouwde Funki Bizniz ingrediënten aanwezig. Resident dj’s Robob en Thomson. Chris, John, gastheer Martijn en Bing. En heel veel oude en nieuwe bekenden. En … deze keer zoeken we de creatieve samenwerking op met studenten van SINT LUCAS voor moddervette visuele effecten.

Het Zuid Nederlandse house platform ‘This is our house’ interviewde Joyze Muniz voor haar bezoek aan Nederland. Het interview kun je hier teruglezen.

Funki Bizniz Royaal invites Joyce Muniz
4 februari 2016
Radio Royaal – Eindhoven
Joyce Muniz (Brazil) – Robob – Thomson – Funki crew

Meer foto's